Robo Știri a învins cea mai puternică alianță militară a lumii

0

La doar un an de la înființare, Robo Știri Vaslui a repurtat cea mai strălucită victorie… militară din toate timpurile: AM ÎNVINS NATO! Cu armele rațiunii și ale bunului simț. Steagurile NATO au fost îndepărtate de pe clădirea Teatrului de Vară din Vaslui după ce am sesizat municipalității că o alianță militară nu poate avea nimic de-a face cu activitățile de divertisment și culturale care se petrec în incintă.

La un an de la apariția Robo Știri, putem raporta publicului vasluian, cu puțină infatuare, dar și mai mult simț al umorului că am înfrânt cea mai puternică alianță militară a lumii din toate timpurile, așa cum este considerată Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).
Pentru câteva zile, stindardurile acestei alianțe militare au „fluturat în vânt, zălog de”… proastă inspirație, pe clădirea Teatrului de Vară din municipiul Vaslui, un edificiu destinat să găzduiască doar activități de divertisment și culturale. Am sesizat municipalității că, deși nu există o legislație specifică, care să se refere la arborarea însemnelor NATO în țara noastră, nu este tocmai în regulă să militarizăm Teatru de Vară. Ei, și apelul nostru la rațiune și bun simț a dat rezultate: angajații Goscom s-au cocoțat din nou pe clădire și au „închinat” steagurile celei mai puternice alianțe militare a lumii din toate timpurile.
Așa că zicem că a învins logica, dar mergem și mai departe și, cu niscaiva aroganță, dar și mai mult spirit de glumă facem o declarațiune publică solemnă prin care subliniem cea mai strălucită victorie militară din toate timpurile: AM ÎNVINS NATO! Dacă steagurile de luptă sunt cele mai de preț obiecte ale unei armate, iar închinarea lor este semnul înfrângerii, se cheamă că Robo Știri a învins la Vaslui o armată profesionistă a cărei forță nu are echivalent în istorie. Cum să nu fii mândru?!
Revenind(u-ne) la …rațiune și bun simț, este de remarcat și apreciat gestul municipalității vasluiene, care și-a recunoscut greșeala și a îndepărat în cel mai scurt timp steagurile militare de pe clădirea culturală.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.