Există, totuși, și pesediști buni…

0

Pe Facebook aproape că sunt doar huliți, unii postaci, în locul argumentelor, dedându-se la mesaje de ură împotriva lor. Un vasluian din Bacău vrea însă să demonstreze că există și pesediști buni dând exemplu primarului Vasluiului, Vasile Pavăl, căruia îi laudă realizările. „Se poate si cu cei din PSD numai in cazul in care vor”, e concluzia postării sale, mult apreciată de ceilalți utilizatori.

Totuși există și pesediști buni, spune ca o noutate absolută a acestei perioade un curajos ulizator al rețelei de socializare Facebook, care, împotriva curentului dominant de pe această platformă interactivă, îndrăznește să posteze un mesaj cât se poate de favorabil primarului municipiului Vaslui.
Artistul Tomiță, cum se numește utilizatorul, un băcăuan mutat în Vaslui, dar stabilit acum în Londra scrie:
„Acest om face parte din PSD.
Nu aruncați cu pietre înainte să citiți tot.
Acest om este Vasile Pavel, primarul orașului Vaslui !
A construit 2 piețe moderne.
Construiește un strand după modelele occidentale.
Susține echipa de fotbal.
Datorită lui orașul Vaslui e curat și liniștit !
Eu m-am născut în Bacău, dar m-am mutat în Vaslui. Imi place foarte mult acest oraș!
Vă invit în orașul Vaslui pentru a vedea cu ochii dumneavoastră realitatea!
Se poate si cu cei din PSD numai in cazul in care vor.
Distribuiți mai departe pentru că să vadă și alții acest oraș minunat!”
Postarea sa a adunat în două zile peste 620 de like-uri și peste 340 de distribuiri, iar comentariile au curs fluviu. „Mai sunt și primari de calitate. Cu respect!”, „Da, de când cu dumnealui primar s-a modernizat orașul foarte mult”, „Mie îmi place tot ce a făcut în orașul ăsta”, „Ff adevărat. Este un om extraordinar. Sperăm să-l avem mulți ani primar”, „În combaratie cu fostul primar. Acesta totuși a mai făcut ceva pentru acest oraș. Cel de dinaintea lui nu a făcut nici măcar 1% din câte a făcut el. Da, e adevărat ca are multe defecte datorită partidului în care se află, dar sincer puțin tot se cunoaște din urma lui”, sunt mesajele pozitive. Nu au lipsit, bineînțeles, nici reproșurile: „Totuși, ai promis acum 4-5 ani că bagi canalizare și asfaltezi strada cu nume istoric “Podul înalt” care are doar 150de metri. Nu te-ai ținut de cuvînt ….!!?”, „Și pe strada Mihail Sadoveanu, la 2 km de Vaslui, nu avem apă. N-ai făcut nimic, nici canalizare”.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.