Lucrările la noul bazar ar putea începe în curând

0

Contestațiile celor două firme la licitația pentru atribuirea lucrărilor la noul bazar au fost respinse, a anunțat primarul municipiului Vaslui Vasile Pavăl, care a precizat că în termen de 10 zile lucrările ar putea fi demarate.

„Au fost respinse contestațiile celor două firme la licitația pentru lucrările la noul bazar. Astfel că, în condiții normale, în termen de 10 zile se poate trece la treabă”, a spus primarul municipiului Vaslui Vasile Pavăl în ședința Consiliului Local de joi, 29 martie 2018.
Conform proiectului, zona bazarului va cuprinde cinci hale metalice – o hală care va adăposti 56 tarabe, şi patru hale pentru magazine – unde vor fi în total un număr de 93 de spaţii comerciale.
Noua locaţie va avea o suprafaţă de 11.454 metri pătraţi pentru bazar şi 7.825 metri pătraţi pentru târgul auto. Va fi construit un pavilion administrativ pe două nivele şi o parcare cu 104 locuri pentru clienţi. Zona târgului auto va cuprinde o parcare cu 92 locuri pentru maşini mici şi 18 locuri pentru maşini mari şi va fi dotată cu spălătorie auto. Toate acestea vor fi dotate cu toate utilităţile necesare desfăşurării unui comerţ în bune condiţii, de la toalete, apă curentă, sistem de încălzire şi până la sistem de supraveghere video, instalaţie de sonorizare sau sisteme antiefracţie.
Potrivit devizului general întocmit de proiectant valoarea investiţiei este 21.428.346,40 lei, cheltuială care va fi eşalonată pe trei ani, cea mai mare sumă, de aproape opt milioane lei, urmând a fi alocată în cel de-al doilea an, respectiv 2017.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.