În prim-plan, cu balonul în brațe – Alexandru Bucur

Nouă rugbiști din Bârlad vor juca pentru CSM București și CSM Știința Baia Mare în finala mare a Cupei României.

 După disputarea, în weekend, a semifinalelor, au fost stabilite cele mai bune două echipe de rugby din cadrul Cupei României. Astfel, meciul CSM București – Timișoara Saracens, care s-a jucat pe 16 martie, a fost câștigat de echipa gazdă (scor 27-22), din care fac parte și cinci bârlădeni: Vasile Balan (26 de ani, pilier), Cosmin Alexandru Iliuță (20 de ani, aripă), Codrin Bercu (20 de ani, jucător pe centru), Ștefan Iancu (19 ani, jucător de linia a II-a) și Andrei Toader (21 de ani, jucător de linia a II-a). Ei vor avea șansa să joace pentru trofeu, „tigrii” calificându-se pentru prima dată în finala mare a competiției.

Din cea de-a doua semifinală, disputată pe 17 martie între CSM Știința Baia Mare și CSA Steaua București, au ieșit victorioși „zimbrii”, scor 16-7. La CSM Știința Baia Mare evoluează, între alții, bârlădenii Cristi Marian Chirică (21 de ani, flanker), Alexandru Bucur (24 de ani, fundaș), Alexandru Țiglă (25 de ani, mijlocaș la grămadă) și Vlad Vișan (18 ani, jucător de linia a doua).

Celelalte două echipe din semifinale, Timișoara Saracens, la care sunt legitimați și bârlădenii Gabriel Vasile Rupanu (20 de ani, mijlocaș la grămadă) și Daniel Vlăduț Zaharia (23 de ani, aripă), și CSA Steaua București, la care evoluează rugbiștii bârlădeni Bogdan-Andrei Doroftei (22 de ani, jucător de linia a doua) și Robert Neagu (26 de ani, fundaș), vor juca finala mică.

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/noua-barladeni-finala-cupei-romaniei-la-rugby/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.