“Nu ne vom da la o parte”

0

Jucãtorii Vasluiului vor sã batã Constanta

PLANURI… Silvian Amihãesei, coordonatorul echipei vasluiene de handbal, a vorbit despre partida cu AHC Dobrogea Sud Constanta, de mâine, spunând despre gruparea de la malul mãrii cã este una dintre cele mai puternice din Liga Nationalã, dar sperã ca împreunã cu colegii lui sã producã surpriza.

“Cred cã va fi un meci foarte greu. Constanta are o echipã bunã, cu jucãtori experimentati. Mai mult de atât, Sandu Iacob stie foarte bine si echipa noastrã! Dar asta nu înseamnã cã noi o sã ne dãm la o parte, o sã dam totul pe teren pentru a face un meci bun si sã câstigãm”, a declarat Silvian Amihãesei înaintea partidei cu Dobrogea Sud. Constãntenii vor sosi azi la Vaslui, direct din Germania. Acestia au sustinut, duminicã, primul meci al turului al treilea preliminar al Cupei EHF, în compania formatiei Magdeburg, meci pierdut cu scorul de 27-25.

Nu ne-a uitat

La debutul sãu în competitiile europene, Sandu Iacob a tinut sã multumeascã clubului din Vaslui pentru cã l-a ajutat sã ajungã la acest nivel. “Un mare multumesc celor de la Constanta, care mi-au oferit aceastã posibilitate, plus celor care m-au pus în situatia de a ajunge aici, cei de la Vaslui”, a spus antrenorul Dobrogei dupã partida din Germania. Constanta vine la Vaslui din postura de ocupantã a locului sase în clasamentul Ligii Nationale, cu 20 de puncte obtinute în 11 jocuri, în timp ce formatia antrenatã de Bogdan Pralea si Alexandru Acsinte e pe locul 10, cu 12 puncte.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/nu-ne-vom-da-la-o-parte

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.