Deținutul care a protestat, vineri, față de amânarea în instanță a eliberării condiționate, a coborât după mai bine de două ore de pe acoperișul Penitenciarului Vaslui, după negocieri cu psihologul unității de detenție.

”Bărbatul ispășește o pedeapsă de 3 ani și patru luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. El a fost prezent de două ori în fața instanței de judecată pentru eliberare condiționată și decizia fost amânată. A protestat fiindcă se teme că și a treia oară instanța va amâna luarea unei decizii’, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.

Bărbatul care s-a urcat pe acoperișul centrului de detenție din Vaslui în semn de protest a susținut că eliberările condiționate posibile prin legea recursului compensatoriu ajung să fie amânate foarte mult în instanță.

În timpul incidentului, mai multe persoane private de libertate și-au manifestat solidaritatea cu protestatarul și au bătut cu putere în gratiile celulelor.

Sursa: Agerpres

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/11/04/detinutul-care-protestat-pe-acoperisul-penitenciarului-vaslui-coborat-dupa-ce-negociat-cu-psihologul-inchisorii/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.